top of page

Statie containerizata 30mc


Statie de carburanti mobila containerizata (autorizabila)

Compania Premier - Craft Care o experienta de peste 7 ani in piata statiilor mobile, de incinta sau publice, va oferta statii de carburnat mobile noi sau RH.

Statia este noua si costa 33,400 eur(fara TVA). Contine : Container maritim 40"(12 m lungime) cu vopsea speciala. Pompa cu 2 produse 40/70 L/min benzina/motorina model Gilbarco SK 700 222 noua, amplasata pe partea stanga Proiect statie cu posibilitate de amplasare pompa suplimentara si pe partea dreapta (ambele laterale) pentru a deservi un flux mai mare de clienti. Tehnologie incarcare cu tevi de 3" dotata cu cuple din cupru cf normativ. 1 bazin 30,000 litri cu pereti dubli calibrat metrologic, nou 1 sistem masura electronic TLS4B cu 2 sonde Sistem electric, lumini, cabluri, copex, presetupe ANTIEX Statia este construita in conformitate cu normativele si legislatia in vigoare.

Extra optiuni disponibile : - Pompe pe ambele laterale, pompe cu debit marit - Pompe electrice - Branding statie - Terminal automat (card flota, numerar, in curand si plata cu card bancar) - Display electronic - Totemuri - SHOP-uri (magazine) de 20" (6m lungime) - Consultanta in domeniul statiilor de carburanti si gratuita pentru clienti - Suport pentru Proiectare si concept pentru designul ales - Suport pentru obtinerea autorizatiilor - Sisteme efractie - Sisteme ISU (PSI) - Sisteme video - Pompe de transvazare - Statii de incinta.

In plus va mai putem oferi : - draft business plan - draft fezabilitate - suport pentru obtinerea autorizatiilor - suport in obtinerea finantarii in leasing.

Pret 33,400 eur + TVA


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page